Λίγα λόγια για μένα…

Θεοφάνης Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
Υποψήφιος Δήμαρχος: Δημήτρης Τούτουζας
e-mail επικοινωνίας: e-mail@fanispapadopoulos.gr

Γεννήθηκα το 1978 στο Αίγιο Αχαΐας. Στα παιδικά μου χρόνια, ως γιος στρατιωτικού, άλλαξα πολλές φορές τόπο διαμονής. Από το 1993 κατοικώ στην περιοχή Παπάγου. Είμαι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Παπαναστασοπούλου, υποψήφια Διδάκτορα Παντείου Πανεπιστημίου, με την οποία έχουμε ένα παιδί.

Έχω σπουδάσει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είμαι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων (Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων, Πανεπιστήμιο Αθηνών & Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – πρ. ΑΣΟΕΕ). Το παρόν χρονικό διάστημα βρίσκομαι στο στάδιο εκπόνησης διδακτορικής διατριβής, με αντικείμενο τη Διοίκηση και Οικονομική Ανάλυση Έργων στον Δημόσιο Τομέα, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Εργάζομαι, ως διαχειριστής συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το διάστημα από τον Σεπτέμβριο 2015 έως τον Ιανουάριο 2018 είχα την τιμή να προΐσταμαι της Διαχειριστικής Αρχής της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Ασχολούμαι με τη δημόσια διοίκηση, τα δημόσια οικονομικά, τις νέες τεχνολογίες και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα θέματα των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Στηρίζω τη δια βίου μάθηση, την αξιοκρατία, τη χρηστή δημοσιονομική διαχείριση και την καινοτομία.

Επιλέγω τον Δημήτρη Τούτουζα και τον συνδυασμό Συν- Πόλις με διάθεση να προσφέρω – με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική μου τεχνογνωσία – στο όραμά του για τον Τόπο μας.